Frihet att välja

facebook fyrkantiginstagram fyrkantig

Våra kataloghus är arkitektritade hus

Bland våra kataloghus finns en mängd olika stilar representerade. Utöver dem kan vi i princip bygga det ni önskar. Något som kan vara bra att tänka på är att ta hänsyn till husets omgivning. I öppet landskap, på landet väljer man ofta en annan arkitektur än i stadsmiljö. Helhetskänslan höjs i regel om huset drar nytta av omgivningens karaktär. Kanske fastnar ni för något av våra kataloghus? Utöver det har vi en välfylld idébank ni som kund är välkommen att ta del av.

 

Våra arkitekter 

arkitekt peo

Peo Oskarsson

Arkitekt SAR/MSA

Jag ser mig som beställarens förlängda arm, vad det gäller designdelen, och vill i varje enskilt fall få fram exakt det drömhus som dom ser för sin inre syn, och helst lite bättre än så. Oavsett vilken stil som är deras förstaval, vill jag vara konsekvent och genomföra deras önskemål fullt ut, med höga arkitektoniska krav på slutprodukten.

 

Andelka Nano

arkitekt andelka

Projektör

Jag har sedan barnsben fångats av vackra och ”smarta” hus – det är en stor glädje att genom de dagliga arbetet kunna hjälpa folk som vill ha det fint och funktionellt hemma. Ingen kund är den andra lik – genom att utforma ett hus efter ens personlighet får man ständigt tillfällen att skapa nått unikt och utvecklas på olika sätt - detta ger charm till jobbet. 

Hör av dig, så hjälper vi gärna dig att förverkliga dina drömmar.

blogg knapp

Bloggar och intervjuer där våra kunder berättar hur det är att bygga med Mjöbäcksvillan.

Romantiskt på landet eller modernt i stan? Här är några exempel från vår idébank av hus.

Välkommen att ta del av inspirerande interiörbilder. 

arkritat

Våra arkitekter hjälper dig utforma ditt drömhus.