faq_top_bild

Image
hero_fogdarodsangar2.jpg

Fogdaröds Ängar - Höör

Välkommen till Höör, en kommun belägen mitt i Skåne inbäddad i vacker natur. Här njuter man av småstadsidyllen och det goda livet. Många väljer att flytta hit för att bo nära naturen men ändå ha nära till storstadslivets puls. Lund och Malmö ligger bara en halvtimmes tågresa bort. I kommunen bor det drygt 16 000 invånare varav 9000 i tätorten. Allt fler har upptäckt Höör och framför allt småbarnsfamiljer bosätter sig här.

Höör är känt för sin fina natur med flera badsjöar, promenadslingor och rekreation. Med skatepark, bowlingbanor, simhall, ishall är det lätt att ha en aktiv fritid. Golfrundan spelas med fördel på Bosjökloster golfbana som ligger vackert belägen mellan östra och västra Ringsjön och Skånes djurpark lockar med roliga aktiviteter och äventyr för hela familjen.

Området Fogdaröd är beläget i utkanten av Höörs centrala delar där ni njuter av fin natur och den redan befintliga infrastrukturen med bland annat säkra gång och cykelvägar till skolor och tågstation. Höör erbjuder både kommunala och fristående förskolor och skolor.

Serviceutbudet är både stort och lättillgängligt med optiker, apotek och vårdcentral i centrum. Här hittar du också bank, hälsokostaffär, sportaffär och klädesaffärer. Dessutom finns det större butiker såsom, Jysk, Dollarstore och CityGross. Äter gott gör du på några av ortens caféer eller restauranger.

.

STATUS Pågående
ORT/OMRÅDE Höör/Fogdaröd
ANTAL BOSTÄDER 28 tomter/villor
BOSTADSFORM Äganderätt 
PROJEKTÄGARE Mjöbäcksvillan 50% 
  Västkuststugan 50% 
   
ARKITEKT Mjöbäcksvillan 

Mer om projektet

För mer information kontakta vår representant
Lucas Jönsson, 0725-55 40 85

eller

Skandiamäklarna i Höör
Ann-Sofie Bredahl, 072-077 77 54

Här finns tomterna