first_choice_hero.jpg

Det kloka steget in i eget hus

Det är mycket att tänka på när man bygger nytt hus. Hundratals val skall göras, ritningar skall tas fram och justeras. För er som vill ha en komplett, färdig och genomarbetad lösning redan från start har vi tagit fram First Choice. De flesta beslut har vi tagit åt dig. Du får i gengäld ett välplanerat kvalitetshus med all vår byggerfarenhet inbyggd i varje kvadratmeter av huset.

first_choice_logo.png

VÄLJ DITT FIRST CHOICE-HUS FR. 2 099 000 KR

firstchoice_01.jpg

1-PLANSHUS – 137,7 m2

Ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par.

Nyckelfärdigt 2 099 000 kr
eller
Materialleverans 925 000 kr
firstchoice_15.jpg

1,5-PLANSHUS – 150,7 m2

First Choice 1.5 är ett flexibelt hus med härligt rymlig och ljus planlösning.

Nyckelfärdigt 2 199 000 kr
eller
Materialleverans 999 000 kr
firstchoice_20.jpg

2-PLANSHUS – 138,8 m2

First Choice 2.0 är ett välplanerat och stilfullt hus för mindre tomter. 

Nyckelfärdigt 2 199 000 kr
eller
Materialleverans 1 049 000 kr

FIRST CHOICE® – SMART, TRYGGT OCH SMIDIGT!

Vad skiljer ett First Choice-hus från våra övriga husmodeller? När vi begränsar antalet produktval och har fasta planlösningar får vi en enklare produktion. Det fina är att vi då kan ge dig en uppgraderad standard med lägre kostnad, dessutom till ett fast pris oavsett produktval* plus en smidigare byggprocess. Alla First Choice hus går dessutom att få antingen nyckelfärdigt med totalentreprenad** eller som materialleverans (byggsats).

ÄR DET VERKLIGEN SÅ ENKELT ATT ÖKA EN REDAN BRA STANDARD OCH ERBJUDA ETT LÄGRE PRIS? Nej, det krävdes att vi mobiliserade all vår kunskap om hur man bygger kvalitetshus utifrån både praktiska och estetiska behov. Vi fick vända upp och ner på många invanda begrepp, över 45 år av byggerfarenhet sattes på hårda prov. Efter ett stort antal reviderade förslag var vi något riktigt stort på spåret.

UTGÅNGSPUNKTEN var att ta fram tre olika husmodeller där varje kvadratmeter var maximalt tillvaratagen utifrån funktion, kvalité och yteffektivitet. First Choice är framtaget för alla er som vill ha maximalt med hus för varje investerad krona. Med First Choice får du en extra kvalitetsstämpel på ditt hus. Utan att det kostar för mycket.

trio_firstchoice_02.png

VARFÖR ETT FIRST CHOICE-HUS?

När vi begränsar produktval och har fasta planlösningar får vi en enklare produktion. Vi ger dig en uppgraderad standard till lägre kostnad och till fast pris oavsett produktval. Alla First Choice-hus går att få nyckelfärdigt (totalentreprenad) eller som materialleverans (byggsats).

"Det borde vara omöjligt att få mer hus för mindre peng?
Med First Choice har vi bevisat att det går!"