My webpage

faq_top_bild

Image

Våra tomter.
Vilken passar just ditt drömhus?

Här presenterar vi attraktiva områden där vi kan erbjuda lediga tomter till salu. Vi har flera projekt på gång t. ex. i Borås, Båstad, Falkenberg och Halmstad. Givetvis har vi också fler erbjudanden utöver de som finns listade på denna sida, kontakta oss så berättar vi mer.

LEDIGA TOMTER

 googlemaps icon 02ÖVERLIDA

ADRESS: Enbärstigen, Överlida 
KONTAKT: Fredrik Johansson, 0706-45 01 84

MER OM TOMTERNA

SOLHÖJDEN I ÖVERLIDA. VILLOR/TOMTER

På Solhöjden bor ni med naturen runt husknuten. Uppskattar ni bad, fiske och långa naturpromenader i vacker miljö med direkt närhet till sjöarna stora- och lilla Hallången så är detta något för Er!

Tomterna som är ca 1000 kvm ligger i ett privat, högt, fint och soligt läge.

Läs mer här >>

googlemaps icon 02 HALMSTAD

ADRESS: Halmstad 
KONTAKT: Calle Göransson, 0733-40 48 93

MER OM TOMTERNA

ETT FLERTAL VILLATOMTER.

googlemaps icon 02 ANDERSTORP

ADRESS: Tokarp 2:3 Gislaved
KONTAKT: Helmer Andersson, 0703-78 81 20

MER OM TOMTERNA

2 ST TOMTER

 googlemaps icon 02GLOMMEN

ADRESS: Långaveka.
KONTAKT: Mattias Bengtsson, 0706-45 01 96

MER OM TOMTERNA

XX TOMTER

googlemaps icon 02 BORÅS

ADRESS: Borås.
KONTAKT: Fredrik Palm, 0735-22 90 99

MER OM TOMTERNA

MER INFO KOMMER.

googlemaps icon 02 VÄRNAMO

ADRESS: Värnamo.
KONTAKT: Helmer Andersson, 0382-302 95/ 0703-78 81 20

MER OM TOMTERNA

ledig tomt vallerstenVÄLLERSTEN, VÄRNAMO
2 ST TOMTER

 

googlemaps icon 02 GULLBRANDSTORP

ADRESS: Dammvägen, Halmstad 
KONTAKT: Calle Göransson, 0733-10 48 93

MER OM TOMTERNA

ledig tomt gullbrandstorpGULLBRANDSTORP, HALMSTAD. 
12 VILLOR/TOMTER

Vi bygger ett nytt villaområde i Gullbrandstorp, ett samhälle åtta kilometer nordväst om Halmstad. Gullbrandstorp har god service med närhet till skola, dagis, mataffär och mycket mer på gångavstånd. Närheten till havet och naturen gör Gullbrandstorp till ett perfekt område att bosätta sig i. Bygg valfri Mjöbäcksvilla med möjlighet att påverka i princip allt som har med utformning och val att göra. Vi bygger området i fyra etapper. Läs mer om projektet här

googlemaps icon 02 SKANÖRS VÅNGAR

ADRESS: Skanör 
KONTAKT: Ulf Jönsson, 0760-45 45 30

MER OM TOMTERNA

ledig tomt skanorsvangarSKANÖRS VÅNGAR. 
5 VILLOR/TOMTER

Skanörs Vångar blir en ny del av Skanör som inbjuder till levande gatuliv och trivsamma kvarter. Stor vikt har lagts för att behålla den karakteristiska Skanörskänslan och likt gamla skånska fiskelägen planeras husen med den långa sidan mot gatan. Bakom husen ligger den egna trädgården, skyddad från insyn. Här kan du sitta i lugn och ro och njuta av att du bor i en idyll på en fantastisk plats. Du har de pusselbitar inom räckhåll som behövs för att vardagens ska bli så enkel som möjligt. I kommunen erbjuds du all den service som du kan tänkas behöva som livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek och övrig kommunal service. Finns inte det du söker i Skanör eller Vellinge, har du Höllviken några minuter bort med bil eller buss. Har du ärenden i Malmö, kan du låta bilen stå och resa med pendeln som går var 10:e minut. Skanörs Vångar gränsar till Skanörs skola i väster. Här finns undervisning för årskurs 1-9 samt fritidshem. Skolan omfattar även Skanörsgårdens förskoleklass och Skanörs förskola. Att bo med närhet till de vida vita stränderna är en ynnest. Det rogivande vågskvalpet och de salta vindarna har fascinerat många generationer. Vi har totalt tio tomter till försäljning, på en av tomterna har vi ett nybyggt visningshus som är till salu. Resterande hus kommer att byggas efter försäljning. Läs mer om projektet här

googlemaps icon 02 VAGGERYD

ADRESS: Västra Strand, Vaggeryd 
KONTAKT: Sven-Olov Hedin, 0760-35 40 00

MER OM TOMTERNA

ledig tomt vaggerydVÄSTRA STRAND, VAGGERYD. 
3 TOMTER

googlemaps icon 02 FALKENBERG

ADRESS: Brune Kulle, Skrea Backe, Falkenberg
KONTAKT: Niklas Johansson, 070-69 69 028

MER OM TOMTERNA

ledig tomt falkenbergBRUNE KULLE, FALKENBERG. 
XX TOMTER

På Brune Kulle hittar du stora tomter med närhet till det mesta. Motorvägen gör Brune Kulle till Europas förort. Halmstad City Airport, 30 minuter söderut, tar dig till Stockholm på en tid som passar dig med sex avgångar om dagen. Landvetter når du på 50 minuter och efter 1 timma och 50 minuter i bil är du på Kastrup och vidare ut i världen. Området har havsutsikt och ett dopp i havet ligger fem minuters bilfärd bort. Lägg på två minuter och du står på Stortorget och äter glass. Falkenberg blev årets tillväxtkommun 2012 men rusningstrafiken har inte hittat hit vilket ger dig tid över. Alla tomter är exklusiva med sina olika lägen och nu kan ni hitta er unika tomt – ert nya hem. Brune Kulle är en trygg, gammal boplats med ursprung från medeltiden och namnet härstammar därifrån likt många av gatunamnen. Brune Kulles tomter ligger precis bredvid kommunens största och mest välrenommerade golfklubb med restaurang. Inom fem minuter hittar du tennisbanor, ridhus, Prostens pizza hos Lisa Lemke från ”Mitt Kök”, Laxbutiken och en av Sveriges bästa krogar, Stefan Holmströms l’Ecurie. Förutom Skrea kyrka med förskola finns även skola 0-5 på området. När du köper tomt på Brune Kulle köper du möjligheter att förverkliga dina drömmar. Livskvalitet, helt enkelt.

googlemaps icon 02 FALKENBERG

ADRESS: Okome 3:64
KONTAKT: Niklas Johansson, 070-69 69 028

MER OM TOMTERNA

OKOME 3:64, FALKENBERG. 
1110 m²

googlemaps icon 02 KUNGÄLV

ADRESS: Vedhall, Åkerhögsvägen i Kärna
KONTAKT: Magnus Wennerholm, 070-55 47 987

MER OM TOMTERNA

1 TOMT

Kungälvs kommun, Kärna.
1 tomt i Vedhall - Åkerhögsvägen i Kärna, ca 1300 m². 1.495.000 kr exkl.VA.

Som du ser har vi pågående projekt med lediga tomter till salu på flera orter.

Orter vi kan väl och kommer fortsätta jobba intensivt mot är tex i hela Stockholms-regionen, Örebro, Borås, Värnamo, Trelleborg, Båstad, Falkenberg och Halmstad. Drömmer du om att bygga eget hus i underbart läge på tomt där du kan trivas med livet? Det börjar oftast med lokalisering, du behöver hitta en ledig tomt som är till salu och som inte kostar skjortan. Om du redan hittat ditt drömläge tveka inte att ta en kontakt även om ditt område inte finns med i de projekt vi presenterar på denna sida.