My webpage

faq_top_bild

Image
kundblogg_hero.jpg

Våra kunder berättar

Mjöbäcksvillan är en hustillverkare som varje år hjälper fler än 100 familjer att bygga hus. Att flytta in i ett nybyggt hus är som att påbörja en resa. En resa som kommer att innehålla många av livets bästa minnen. Att hjälpa till att förverkliga den drömmen är något av det finaste uppdrag man kan få. För oss på Mjöbäcksvillan handlar det om att lyssna och sedan förvalta drömmen på bästa sätt.

Välkommen att följa några av våra kunder på deras resa...

olsson.jpg

BLOGG - OLSSON BYGGER

Backabo är en liten ort mellan Sandhult och Sandared i Borås. Just här bygger vi vårat alldeles egna drömhus med preliminär inflytt under andra halvan av 2020.
Läs mer på bloggen

randows.jpg

HUSREPORTAGE - BYGGA PÅ LANDET

Ett nytt hus, med klassisk känsla. Frank och Maria Randow byggde sitt drömhem på landet med Mjöbäcksvillan. Och fick en idé till ett nytt företag på köpet.
Läs mer 

kundblogg_lyckebo.jpg

BLOGG - HUSDRÖMMAR

Vi hade tittat på hus länge, framförallt radhus. Vi kände att det ofta blev väldigt dyrt vid budgivning och att man sedan ändå behövde totalrenovera. Därför kändes det perfekt när vi insåg att det fanns en ledig tomt kvar i Lyckebo Sjöstad. När vi hittade huset Steninge hos Mjöbäcksvillan kändes det rätt med en gång...
Läs mer på bloggen

kundblogg_svart.jpg

BLOGG - SVART ARKITEKTUR

Arkitektur och design har blivit vår hobby och passion. Att få beundra och inspireras av alla fantastiska hus som finns runt om i världen. Därför känns det extra speciellt när vi nu ska få bygga vår egen dröm. Ett svart hus i modernistisk stil, ritat av oss tillsammans med Mjöbäcksvillan...
Läs mer på bloggen