faq_top_bild

Image
Ladhus

Ladan blir ladhus
- En svensk klassiker i ny skepnad.

Ladan är något av det mest klassiska vi har i den svenska landskapsbilden. De för tankarna till barndom, sommar och idyll. Konstruktionen är enkel, designen likaså. Kanske är det därför den är så lätt att tycka om. På senare tid har den klassiska svenska ladan stöpts om och förvandlats till ett modernt boende. Man kan säga att Ladhuset påminner om en modern variant av hallandslängan eller gotlandshuset. Ladan har återuppstått, med ett stramt uttryck i skandinavisk ton. En stor anledningarna till husens popularitet är att de är flexibla, lätt smälter in i omgivningen och därför passar i de flesta miljöer.

Mjöbäcksvillan First Choice 1,5 Modern

Modernt och avskalat uttryck

Det branta sadeltaket och den korta takfoten sätter en tydlig prägel på utseendet, vilket skapar en skön synergi mellan gammalt och modernt. Husen är ofta öppna till nock vilket ger en härlig rymd på insidan. Du får ett fantastiskt ljusinsläpp då stora uppglasade partier förenas med takhöjd. Enkelhet är Ladhusets signum, du får ett funktionellt hus med träpanel. Exteriören är som gjord för att passa med jordnära nedtonade färgnyanser. Det minimalistiska utrycket på husen passar bra tillsammans med spröjsade fönster, ofta i kombination med plåttak, adderar karaktär till ett redan vackert yttre.

Med våra ladhus kommer generösa ytor, takhöjd och rejäla ljusinsläpp som standard.

Mjöbäcksvillans ladhus kännetecknas av generösa ytor, rejäla fönsterpartier, takhöjd och stor öppen planlösning i umgängesdelen. De privata delarna i huset erbjuder även de praktiska och väl tilltagna ytor för familjens alla behov. Vill du ha ett Ladhus som är större, mindre, fler rum, färre rum eller något annat som passar dina behov och önskemål bättre? Det löser vi och anpassar huset exakt så som du vill ha det.

villakorsbacka.jpg

VÅRA LADHUS

Villa Stråvik

LINDÅSEN

1-plan, 117,9 m2

Villa Stråvik

STRÅVIK

1-plan, 156,4 m2

Mjöbäcksvillan First Choice Classic Compact 1.0

SKOGSGLÄNTAN

1-plan med vinkel, 174,8 m2

Mjöbäcksvillan First Choice Classic Compact 1.0

FRAMNÄS

1,5-plan, 173,7 m2