My webpage

faq_top_bild

Image

Det behöver inte vara mer komplicerat än att bygga en villa.

Med Kombo har vi på Mjöbäcks investerat all vår kunskap och erfarenhet för att kunna erbjuda ett optimalt flerbostadshus-koncept. Målet var tydligt, att erbjuda hus som är genomtänkta, praktiska och prisvärda utan att göra avkall på kvalité. Kombo är också framtaget för att tillgodose flera olika behov och önskemål på ett modernt flerbostadshus. För dig som har ytterligare behov och önskemål som sträcker sig utöver våra framtagna kombinationer så kan vi även specialanpassa Kombo och skräddarsy det utifrån dina önskemål.

Läs mer och designa i byggonline

Förra veckan blev det klart vilket tävlingsbidrag som vann Vellinge kommuns markanvisningstävling. Av de nio tävlingsbidrag som kommit in från olika byggherrar har vinsten gått till Mjöbäcks Entreprenad AB.

-Det är glädjande att så många visat intresse och vill bygga i Västra Ingelstad. Det vinnande bidraget har fångat platsen väl och utformning och gestaltning knyter an till intilliggande bebyggelse på ett tilltalande sätt och de röda tegelbyggnaderna påminner om det historiska på platsen samtidigt som de upplevs moderna och fräscha. Det finns dessutom ett gediget hållbarhetstänk som visar på ett modernt och framtidsinriktat bostadskvarter, säger Carina Wutzler (M) Kommunstyrelsens ordförande i Vellinge kommun.

Vi har länge sett en stor potential i Västra Ingelstad - en charmig by med ett fantastiskt läge. Med det här projektet hoppas vi kunna bidra till byns positiva utveckling. Stationskvarteret knyter an till Västra Ingelstads karaktär både i skala och material. Det röda teglet och noga bearbetade detaljer lägger grunden till en varm arkitektur som tål tidens tand. Varierade gavelmotiv och många entréer gör gaturummet omväxlande och intressant. Den gröna miljön löper som en röd tråd genom gestaltningen. Alla bostäder har en egen liten täppa och i mitten finns ett socialt gårdsrum och ett gemensamt växthus, berättar Ingrid Wingård, arkitekt på White arkitekter, i samarbete med Mjöbäcks Entreprenad AB.

För mer information och kontakt

Stationskvarteret

 

Mjöbäcks har förvärvat mark för byggnation av ca 65 villor.
Fastigheterna Tröinge 6:28 och 6:69 är belägna vid stadsdelen Tröingeberg i Falkenberg och den totala arean uppgår till ca 120 000 m².

I detta projekt har vi valt att samarbeta med Arkkas Arkitekter, tillsammans skissar vi på förslag om tomtstorlekar på 800-1000 m².
Inom fastigheterna finns även en möjlig placering av förskola och grönområden.

 

Exklusivt läge i Båstad, långt till horisonten och nära till livets goda.

Med upphöjt läge över Laholmsbukten erbjuds här ett exklusivt livsstilsboende för medvetna människor med smak för design, kravlöst boende och närhet till allt. De 27 sobert designade radhusen är utformade för att harmoniera med naturen och lämna minsta möjliga avtryck på Hallandsåsens känsliga mark. Husen i Vy53 säljs som äganderätter och kombinerar det bästa av två världar – maximal livskvalitet och minimal skötsel.

Här bor du med bara ett par minuters promenad till Båstads utbud av service, restauranger, folkvimmel och butiker samtidigt som du njuter av det upphöjda lägets lugn och avskildhet.

För mer information och intresseanmälan >>

Under våren bjöd Växjö kommun in till en markanvisningstävling för fortsatt utveckling av Torparängen i Växjö. Tävlingen för Fotbollen 1 är nu avgjord och markanvisningen går till Mjöbäcks Entreprenad och Järngrinden som lämnat in ett gemensamt förslag, ritat av Krook & Tjäder.

Den huvudsakliga projektidén är att erbjuda en alternativ boendeform som komplement till övriga boendeformer inom området. En slags hybrid mellan småhusbebyggelse och flerbostadsbebyggelse, där radhusliknande bostäder staplas ovanpå mindre marklägenheter. Man skulle kunna kalla det för stadsradhus.

Förslaget omfattas av totalt 24 bostadsrätter och fokus på hållbarhet genomsyrar husens gestaltning och miljön runt bebyggelsen.

– Detta blir Mjöbäcks och Järngrindens första gemensamma projekt i Småland och vi ser fram emot att få vara en del av Växjö kommuns planer för staden. Kommunen har tydliga ambitioner avseende hållbarheten för Växjö och vi som byggherrar har tagit till oss detta och lyckats att konkretisera vårt förslag i linje med hållbarhetsprogrammet, säger Tobias Johannesson, vVD på Järngrinden.

– Med stadsradhusen, som vi kallar det, möjliggör vi till en blandning av yngre, äldre och barnfamiljer som flyttar in. På så vid bidrar bebyggelsen till ett mer levande bostadsområde och den sociala hållbarheten som vi önskar eftersträva, berättar Mattias Bengtsson, projektansvarig på Mjöbäcks.

low TORPARÄNGEN 2

Mjöbäcks Entreprenad i spännande samarbete om att uppföra Stockholms högsta bostadshus.

Mjöbäcks bildar ett gemensamt JV-bolag tillsammans med Västkuststugan, Balder och Innovation Properties med målsättningen att uppföra Stockholms högsta bostadshus

I Sickla, gränslandet mellan Stockholm och Nacka, planeras två höga hus om 38 respektive 30 våningar. Projektet går under namnet Nacka Port och blir den nya entrén till Nacka kommun.

”Vi är väldigt glada över samarbetet med Balder som borgar för ett starkt genomförande framåt”, säger Göran Nergården, Västkuststugan.

”Det är ett oerhört spännande projekt som Mjöbäcks är förväntansfulla över att vara del av”, säger Julia Nergården, VD i Mjöbäcks.

Projektets totala volym omfattar ca 33 675 kvm ljus BTA bostäder, kontor och handel. Detaljplanen ska ut på samråd och beräknas antas under 2023. Trion bakom projektet är fastighetsägarna Mjöbäcks Entreprenad, VästkustStugan och Innovation Properties.

”Vi är glada över att, tillsammans med övriga tre duktiga och drivna aktörer, utveckla denna häftiga fastighet - tillsammans ska vi skapa något riktigt bra. Det känns också roligt att vi, genom Nacka Port, förtydligar vår position som fastighetsutvecklare i Stockholm”, säger Erik Selin, VD i Balder.

Tornen kommer inrymma bostäder samt kommersiella ytor som restaurang, deli, bageri, cykelverkstad m.m. I tornen kommer det även finnas gym samt festvåning för de boende med utsikt över Stockholm, inloppet och Nackareservatet. Utöver tornen ska den kulturhistoriskt värdefulla Färgfabriken Klinten renoveras och återfå sin forna glans. Ambitionen är att ta tillvara på den kreativa atmosfär som finns i huset idag.

”Vi vill skapa en destination och ett arkitektoniskt vackert landmärke som Nackaborna är stolta över. Samtidigt vill vi skapa ett attraktivt projekt utöver det vanliga som ger mervärden både för dom boende, kontors och lokalhyresgästerna samt givetvis för allmänheten”, säger Kristian Wahlberg, Innovation Properties.

Kommunikationerna till Stockholm är goda och den nya tunnelbanan till Nacka får sin ena uppgång i Sickla, ca 350 meter från projektet. Från området är det cykelavstånd till centrala Stockholm och projektet, där två regionala cykelstråk möts, får nästan tusen cykelparkeringsplatser.

nacka2

K-Fast Holding AB har ingått avtal om att förvärva 25 procent av aktierna i Mjöbäcks Entreprenad AB.

”Mjöbäcks är ett otroligt välskött bolag och en bra investering för K-Fastigheter”, säger Jacob Karlsson, VD för K-Fast Holding AB. ”Vi känner familjen Nergården och dess verksamhet väl och ser en fin potential i deras affär och kompetenta organisation.”

”Vi bygger omkring 300 bostäder per år, lika fördelning mellan villor och bostadsrätter, med total bostadsyta om ca 35 000 kvadratmeter. Vi har egen byggverksamhet och tillverkar villor i fabriken i Mjöbäck. Med K-Fastigheter som delägare kan vi skapa synergieffekter i hur vi utvecklar framtidens bostadsområden”, säger Julia Nergården.

”Jag ser fram emot att tillsammans med Julia och K-Fastigheter föra bolaget vidare på ett sätt som skapar fortsatt tillväxt och trygghet för alla våra medarbetare.” Säger Göran Nergården.

Mjöbäcks Entreprenad AB:s vinst efter skatt 2020 uppgick till ca 67 mkr. K-Fastig­heter tillträder aktierna den 1 augusti 2021. Efter K-Fastigheters förvärv äger Julia Nergården 50,1 procent, K-Fastigheter 25 procent och Göran Nergården resterande 24,9 procent.


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Julia Nergården, VD
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., telefon: 0325-61 81 18

Brf Himmelkulla - 16 bostadsrätter i ett flertal olika storlekar ger alla samma förutsättningar till ett fullständigt, välplanerat och, kanske viktigast av allt, trevligt hem.

Välkommen till Himmelkulla, alldeles nära förskola och skola! De fyra nya bostadshusen som planeras här ska få två våningar och fyllas av totalt 16 bostäder i storlekarna 2-4 rum på ca 53-83 kvadrat. Det passar sig så, med en liten förening i det småskaliga Åled. Här finns naturen inpå knuten, med rika möjligheter till friluftsliv. Hit flyttar den som tycker att det är lite mysigt att säga hej till grannarna och vill leva livet på landet precis utanför stan! För det tar bara 10 minuter till Halmstad centrum.

SÄLJSTART DEN 15 APRIL

För mer information och intresseanmälan >>

Sida 1 av 6

Senaste Nyheterna

Med Kombo bygger du enkelt, smart och pr…

2022-12-12

Det behöver inte vara mer komplicerat än att bygga en villa. Med Kombo har vi på Mjöbäcks investerat all vår kunskap och erfarenhet för att kunna erbjuda ett optimalt flerbostadshus-koncept. Målet...

Läs mer

Vinst i markanvisningstävling - Stations…

2022-10-25

Förra veckan blev det klart vilket tävlingsbidrag som vann Vellinge kommuns markanvisningstävling. Av de nio tävlingsbidrag som kommit in från olika byggherrar har vinsten gått till Mjöbäcks Entreprenad AB. -Det är...

Läs mer

Falkenberg växer - 2024 sätter vi spaden…

2022-09-29

Mjöbäcks har förvärvat mark för byggnation av ca 65 villor.Fastigheterna Tröinge 6:28 och 6:69 är belägna vid stadsdelen Tröingeberg i Falkenberg och den totala arean uppgår till ca 120 000...

Läs mer

VY53 i Båstad - Säljstart 1 juli 2022

2022-06-27

Exklusivt läge i Båstad, långt till horisonten och nära till livets goda. Med upphöjt läge över Laholmsbukten erbjuds här ett exklusivt livsstilsboende för medvetna människor med smak för design, kravlöst boende...

Läs mer

Vi söker nya medarbetare!

2022-01-12

Vill du jobba hos oss? Vi söker medarbetare till vår tillverkning av prefabricerade väggelement. Läs mer och ansök redan idag >>

Läs mer

Mjöbäcks och Järngrinden vinner markanvi…

2021-10-06

Under våren bjöd Växjö kommun in till en markanvisningstävling för fortsatt utveckling av Torparängen i Växjö. Tävlingen för Fotbollen 1 är nu avgjord och markanvisningen går till Mjöbäcks Entreprenad och...

Läs mer

Mjöbäcks Entreprenad i spännande samarbe…

2021-07-13

Mjöbäcks Entreprenad i spännande samarbete om att uppföra Stockholms högsta bostadshus. Mjöbäcks bildar ett gemensamt JV-bolag tillsammans med Västkuststugan, Balder och Innovation Properties med målsättningen att uppföra Stockholms högsta bostadshus I Sickla...

Läs mer

K-FASTIGHETER KÖPER DEL I MJÖBÄCKS ENTRE…

2021-04-26

K-Fast Holding AB har ingått avtal om att förvärva 25 procent av aktierna i Mjöbäcks Entreprenad AB. ”Mjöbäcks är ett otroligt välskött bolag och en bra investering för K-Fastigheter”, säger Jacob...

Läs mer

Säljstart - Brf Himmelkulla i Åled - Hal…

2021-04-15

Brf Himmelkulla - 16 bostadsrätter i ett flertal olika storlekar ger alla samma förutsättningar till ett fullständigt, välplanerat och, kanske viktigast av allt, trevligt hem. Välkommen till Himmelkulla, alldeles nära förskola och...

Läs mer

Medarbetare till vår trähustillverkning

2021-04-07

Våra hus efterfrågas alltmer, vi behöver förstärka vår tillverkning! Vi söker produktionspersonal till vår tillverkning av prefabricerade väggelement och takstolar. En tillverkning med stor flexibilitet och höga krav.. Ansök och läs...

Läs mer

Vi söker ny produktionschef

2021-03-30

Vi söker ny medarbetare som vill vara med och hjälpa oss att utveckla framtidens bostäder. Vi är ett ”gott gäng” med korta beslutsvägar, i ett familjeägt företag med solid finansiell...

Läs mer

Mjöbäcks vinner markanvisningstävling i …

2020-10-07

Mjöbäcks har tillsammans med Järngrinden och Strandlyckan Invest vunnit markanvisningstävlingen Kvarteret Ankan Högasten i Helsingborg med ett förslag som har ritats av Arkitekterna Krook & Tjäder. Kvarteret Ankan knyter an till...

Läs mer

Säljstart - Brf Skedala Ängar i Halmstad

2020-10-05

Brf Skedala Ängar - 30 bostadsrätter i ett flertal olika storlekar ger alla samma förutsättningar till ett fullständigt, välplanerat och, kanske viktigast av allt, trevligt hem. Fem nya flerfamiljshus gör nu Skedala...

Läs mer

Säljstart - Brf Sjöstranden i Sparsör

2020-09-01

Brf Sjöstranden - 25 bostadsrätter i klassisk stil med influenser från New England. I sjönära Brf Sjöstranden bor du i välplanerade moderna lägenheter med hög standard i soligt läge med nära...

Läs mer

Säljstart Fiskebäck Sjöstad i Habo

2020-06-10

Brf Fiskebäck Sjöstad - ett sjönära boende på en av Habos mest eftertraktade tomter med en obruten Vättervy. Nu finns möjligheten att förvärva ett av 19 bostadsrättsradhus på första parkett! Samtliga bostäder...

Läs mer

Mjöbäcks och Järngrinden säljer hyresrät…

2020-06-02

Mjöbäcks och Järngrinden har ingått avtal med Fortinova Fastigheter om försäljning av 138 hyresrätter på Brearedsområdet i Varberg. Förvärvet är baserat på ett underliggande fastighetsvärde om 267 miljoner kronor. Hyresfastigheterna är...

Läs mer

First Choice - Bygg online

2020-04-20

Nu lanserar vi First Choice - Bygg online. Ska du bygga hus? Designa ditt hus online! Huskonceptet First Choice består av 14 välplanerade husmodeller framtagna för dig som vill ha en komplett...

Läs mer

Bomässan i Jönköping 6-8 mars

2020-03-04

Varmt välkommen till vår monter B08 på Bomässan i Jönköping 6-8 mars. Ska du bygga hus Funderar du på att bygga nytt hus i och omkring Jönköping så ta tillfället i akt...

Läs mer

Visning av Brf Hasselbacken i Båstad

2020-01-09

På området Hasselbacken i Båstad erbjuder vi nu fina radhus med ett bra läge som passar utmärkt för bland annat barnfamiljer. Kom gärna på visning lördagen den 25 januari för...

Läs mer

Mjöbäcks och Järngrinden - Vinst i marka…

2019-09-12

Markanvisningstävlingen har pågått sedan april i år då 20 förslag lämnades in för att tävla om sex kvarter, uppdelade i 12 lotter. Den 27 augusti 2019 fattade kommunstyrelsen beslut om...

Läs mer

Villavisning i Vessigebro

2019-08-29

Välkommen på öppen villavisning i Vessigebro.Lördagen den 7 sept kl.11-13 visar vi ett First Choice 1.0 Classic på Forsvägen 18 i Vessigebro.Vår representant Niklas finns på plats för att svara...

Läs mer

Säljstart Brf Hasselbacken - Båstad

2019-07-01

Brf Hasselbacken - ett boende där själ och hjärta får rumEn kort promenad från Båstads centrum ligger Hasselbacken, 53 meter över havet och med en magnifik utsikt i alla riktningar...

Läs mer

Säljstart Plåtslagaren - Vellinge

2019-05-14

Plåtslagaren ligger centralt i Vellinge med Skånes öppna landskap och havet som granneBrf Plåtslagaren kommer att uppföras precis intill rekreationsområdet i sydvästra Vellinge. Husen är utformade med lägenheter från 2...

Läs mer

Villavisning i Vessigebro

2019-04-18

Välkommen på öppen villavisning i Vessigebro.Lördagen den 27 april kl.11-15 visar vi ett kundanpassat Donsö på Korndalsvägen 5 i Vessigebro.Vår representant Niklas finns på plats för att svara på alla...

Läs mer

24 lägenhetsköpare bor avgiftsfritt i 24…

2018-11-24

Bergdalsterrassen - 24 lägenhetsköpare bor avgiftsfritt i 24 månader!Med en månad kvar till julafton kommer tomten med en tidig julklapp. Nästkommande 24 personer som bestämmer sig för att köpa en...

Läs mer

Villavisning i Karlstad

2018-11-13

Välkommen på öppen villavisning i Karlstad.Söndag den 18 november kl.13-15 visar vi en First Choice 1.0 på Strandviksvägen 16 i Karlstad.Vår representant Mikael Kvarnlöf finns på plats för att svara...

Läs mer

Välkommen till Bomässan i Karlstad

2018-11-06

Besök vår monter på Bomässan i Karlstad 9-11 november!Träffa oss i vår monter och berätta om dina husdrömmar.Mjöbäcksvillan bjuder på entrén, fribiljetterna hittar du här https://bomassa.se/se/massor/karlstad2018/tickets/ ÖppettiderFredag 12.00 - 18.00 Lördag 10.00...

Läs mer

Barsebäck Trädgårdsstad - Sista etappen

2018-09-19

Välkommen till informationsträff!Torsdagen den 11 oktober bjuder vi in till informationsträff på plats i Barsebäck.Där har ni möjlighet att få mer information om Barsebäck Trädgårdsstads tredje och sista etapp. Ni...

Läs mer

Villavisning i Sätila

2018-09-03

Välkommen på öppen villavisning i Sätila.Lördag den 15 september kl.11-15 visar vi en First Choice 1.5 på Bäckängsvägen 10 i Sätila..Vår representant Viktor finns på plats för att svara på...

Läs mer

Villavisning i Falkenberg

2018-08-27

Välkommen på öppen villavisning i Falkenberg.Lördagen den 8 september kl.11-15 visar vi en kundanpassad Newport på Bymarksvägen 6 i Falkenberg.Vår representant Niklas finns på plats för att svara på alla...

Läs mer

Villavisning i Ljungby

2018-08-21

Välkommen på öppen villavisning i Ljungby.Lörd & Sönd den 25-26 augusti kl.11-16 visar vi en First Choice 1.0 på Pingsvägen 6 i Ljungby.Vår representant Helmer finns på plats för att...

Läs mer

Säljstart Bergdalsterrassen - Borås

2018-08-16

På attraktiva Bergdalen i Borås planerar Mjöbäcks tillsammans med Järngrinden ett nytt bostadsområde med 100 bostadsrättslägenheter..Få områden i Borås kan erbjuda alla de boendekvaliteter som Bergdalsterrassen gör. Lugnt och avskilt...

Läs mer

Villavisning i Källsjö/Ullared

2018-08-15

Välkommen på öppen villavisning i Källsjö/Ullared.Söndagen den 26 augusti kl.11-15 visar vi en kundanpassad Donsö på Broholmen 108 i Källsjö.Vår representant Niklas finns på plats för att svara på alla...

Läs mer

Takstolskonstruktör sökes

2018-08-08

Vi söker en certifierad takstolskonstruktör, gärna med några års erfarenhet av CAD-programmen Pamir och RoofCon. Läs mer och ansök här >>

Läs mer

Marmorlyckan - första spadtaget

2018-06-18

Idag togs första spadtaget för bostadsprojektet Marmorlyckan i Varberg. Det är inte ofta – inte ens i Varberg – som du har möjlighet att flytta till ett boende med så bra...

Läs mer

Villavisning i Skepplanda

2018-06-05

Välkommen på öppen villavisning i Skepplanda.Söndagen den 17 juni kl.12-16 visar vi husmodellen First Choice 1.0 på Åkerholmsvägen i Skepplanda. Vår representant Viktor finns på plats för att svara på alla...

Läs mer

Säljstart för Sjögläntan i Haninge

2018-06-03

Nu påbörjas försäljningen av lägenheterna i Mjöbäcks och Järngrindens gemensamma projekt Sjögläntan i centrala Haninge. – Vi planerar för två kvarter i Sjögläntan. I en första etapp bygger vi nu det...

Läs mer

Ny huskatalog och nya husmodeller

2018-05-07

Idag släpper vi vår nya huskatalog "Frihet att välja"En katalog fylld med allt om våra hus och värt att tänka på när det är dags att bygga nytt. Hos oss...

Läs mer

Villavisning i Halmstad

2018-04-18

Välkommen på villavisning i Halmstad.Lördagen den 21 april kl.11-13 har vi öppen visning av en inflyttningsklar Mjöbäcksvilla på Kärleken i Halmstad. Kom och upplev hur ett nytt hus känns precis...

Läs mer

Mark-/anläggningsarbetare

2018-04-18

Vi söker mark-/anläggningsarbetare för mark och grundläggningsarbeten till våra hus. Läs mer och ansök här

Läs mer

Barsebäck Trädgårdsstad - Premiärvisning…

2018-02-27

Premiärvisning 11 mars kl. 11-12Följ skylthänvisning vid området. Anmäl er till robert.rottgardt@fastighetsbyran.se eller till 0766-452199

Läs mer

Villavisning i Falkenberg

2018-02-13

Välkommen på villavisning i Falkenberg.Lördagen den 17 februari kl.11-15 visar vi husmodellen First Choice 1.5 på Björkhagringen 9 i Falkenberg. Vår representant Niklas finns på plats för att svara på alla...

Läs mer

Villavisning i Falkenberg

2018-01-09

Välkommen på villavisning i Falkenberg.Lördagen den 13 januari kl.11-15 visar vi husmodellen First Choice 1.0 på Opphämtavägen 8 i Skrea (Brune kulle). Vår representant Niklas finns på plats för att svara...

Läs mer

Villavisning i Derome

2017-08-30

Välkommen på villavisning i Derome.Söndagen den 10 september kl.11-15 visar vi husmodellen First Choice 1.5 på Smedjestigen 13 i Derome. Vår representant Niklas finns på plats för att svara på alla...

Läs mer

Virtuell bostadsvisning - Ängalyckan i V…

2017-08-18

I höst startar försäljningen av bostadsrättslägenheterna i Ängalyckan Redan nu kan du gå på Virtuell bostadsvisning i lägenhet A34, både VR och 360° För att se lägenheten i VR behöver du endast...

Läs mer

Säljstart hösten 2017 - Ängalyckan i Vel…

2017-06-14

Ängalyckan i Vellinge – bo där Skåne är som bäst! Vellinge kommun är vackert beläget i södra Skåne omgivet av böljande gula rapsfält med utsikt mot Sveriges vackraste stränder några kilometer...

Läs mer

Mjöbäcks på Nordea Masters 1-4 juni

2017-05-23

1-4 juni är det dags, då förvandlas Barsebäcks golfklubb till en enda stor folkfest där det bjuds på golf i världsklass.Mjöbäcksvillan kommer tillsammans med Kävlinge Kommun finnas på plats i...

Läs mer

Hasselbacken i Båstad - Lediga tomter

2017-05-10

Försäljning pågår och vi har endast 6 tomter kvar! På sagolikt fint läge med utsikt över bukt och hav finner ni Mjöbäcksvillans projekt - Hasselbacken. Ett attraktivt villaområde på centralt läge...

Läs mer

Vinnare av markanvisningstävling i Bjärr…

2017-03-16

Mjöbäcks och Järngrinden får markanvisning i Bjärreds centrum 2016 bjöd Lomma kommun in till en markanvisningstävling för en omdaning av Bjärreds centrum. Tävlingen är nu avgjord och markanvisningen går till Mjöbäcks...

Läs mer

Säljstart 3 april - Brf Sjöstranden

2017-03-06

Brf Sjöstranden i Sparsör SÄLJSTART - FÖRST TILL KVARN... Måndagen den 3 april kl.08.00 Fastighetsbyrån, Allégatan 59, Borås På vackra Annerovägen vid Öresjö uppför vi 16 radhus. Rymliga, välplanerade bostadsrätter på 126,7 m2 med...

Läs mer

Säljstart 15 mars - Barsebäck Trädgårdss…

2017-03-06

Säljstart etapp 1 - först till kvarn. Onsdagen den 15 mars kl.17-19 Sparbanken Skåne, Transportvägen 2, Löddeköpinge Bo vid havet – mitt i skånsk lantlig idyll. I Kävlinge kommun nära havet ligger Barsebäck By...

Läs mer