faq_top_bild

Image
hero_skogsryd_kampanj.jpg

Skogsryd

Här förenas komfort och charm i vår senaste husmodell – Skogsryd. Med sina 120 kvadratmeter erbjuder detta vackra ladhus en harmonisk kombination av stil och funktionalitet, skapat för att möta dina högsta förväntningar.

Skogsryd är inte bara ett hus, det är ett hem där varje detalj är noggrant utformat för att skapa en atmosfär av komfort och elegans. Med sina fyra rymliga rum och ett välutrustat kök, ger detta utsökta hem en perfekt plats för både familjeliv och sociala sammankomster. Varje kvadratmeter av Skogsryd är planerad med omsorg och kärlek för att ge dig den ultimata boendemiljön.

Vad skiljer ett Skogsryd från våra övriga husmodeller? Skogsryd har högre utgångsstandard, men med ett begränsat antal produktval och fast (låst) planlösning.

Under 2024 har vi glädjen att erbjuda Skogsryd till ett oslagbart kampanjpris. Missa inte chansen att göra Skogsryd till ditt eget och skapa ett hem där dina drömmar får plats att växa.

Skogsryd går att få med förberedd vindsvåning eller som fullt färdigt 1,5-planshus. Finns även garage i samma stil. Kontakta någon av våra säljare så berättar de mer >>

Med Skogsryd ingår kostnadsfria val! Se standard och val >>

HUSMODELL Villa Skogsryd
HUSTYP Ladhus 1-plan
ANTAL RUM 4
BOAREA 119,6 m2
BYGGAREA 138,1 m2
TAKVINKEL 45°
NYCKELFÄRDIGT FRÅN
2 705 000 kr
MATERIALLEVERANS
1 399 000 kr

Planlösning

entrefasad.jpg

Entré

tragardsfasad.jpg

Trädgården

gavel1.jpg

Gavel

gavel2.jpg

Gavel